Напої
Часто на вулиці продається «гарячий шоколад» з какао. Зрозуміло, він не має жодного відношення до цього тягуче-солодкого напою.
Гарячий шоколад по-французьки
Як же готувати ці ласощі правильно? Для «французької» версії нам знадобляться:
- 0,5 літра молока;
- 1 чайна ложка кукурудзяного борошна;
- 120 грам чорного шоколаду із вмістом какао не менше 70 %;
- можна додати цукор за смаком.
Доводимо молоко до кипіння, ставимо на мінімальний вогонь і кришимо туди попередньо заморожену в морозилці плитку шоколаду. Доводимо до кипіння на мінімальному вогні. Додаємо кукурудзяне борошно, перед тим капнувши в нього трохи рідини, щоб утворилася рівномірна кашка без грудочок. За бажання додаємо цукор. Вживати такий напій краще безпосередньо після приготування.
Як бачимо, зробити відмінний напій у домашніх умовах не спричиняє жодних труднощів. Перед поданням його можна прикрасити маленькими зефірками, вафельними трубочками і маршмелоу. Найкраще доручити важливу справу декорування малюкам, вони від цього отримають справжнє задоволення!
Як же готувати ці ласощі правильно? Для «французької» версії нам знадобляться:
- 0,5 літра молока;
- 1 чайна ложка кукурудзяного борошна;
- 120 грам чорного шоколаду із вмістом какао не менше 70 %;
- можна додати цукор за смаком.
Доводимо молоко до кипіння, ставимо на мінімальний вогонь і кришимо туди попередньо заморожену в морозилці плитку шоколаду. Доводимо до кипіння на мінімальному вогні. Додаємо кукурудзяне борошно, перед тим капнувши в нього трохи рідини, щоб утворилася рівномірна кашка без грудочок. За бажання додаємо цукор. Вживати такий напій краще безпосередньо після приготування.
Як бачимо, зробити відмінний напій у домашніх умовах не спричиняє жодних труднощів. Перед поданням його можна прикрасити маленькими зефірками, вафельними трубочками і маршмелоу. Найкраще доручити важливу справу декорування малюкам, вони від цього отримають справжнє задоволення!
Коментарі
Дописати коментар