Рецепт №1

Салати
Рецепти салатів відрізняються між собою складністю приготування та інгредієнтами. Салат Цезар — класичний салат з курячим філе, який легко приготувати вдома. При відносній простоті приготування, він додає будь-якому столу особливої легкості та витонченості.

Салат Цезар з хрусткими сухариками

Інгредієнти:


Філе куряче — 200 г
Листя салату — 20 шт.
Помідор — 1 шт.
Хліб білий — 200 г
Сир твердий «Російський класичний» ТМ «Шостка» — 50 г
Часник — 2 зуб.
Олія рослинна — 4 ст. л.
Майонез — за смаком
Сіль — за смаком
Приготування:
  1. Перед приготуванням страви радимо занурити листочки салату у крижану воду на 20 хв, щоб вони стали свіжими та хрусткими. 
  2. Очистьте білий хліб від скоринки та наріжте невеликими кубиками, викладіть на протвінь та підсушіть у розігрітій духовці. 
  3. У сковорідку налийте рослинну олію. Очистьте та наріжте часник середніми шматочками. Обсмажуйте декілька хвилин, доки часник не набуде золотистого відтінку та вираженого аромату. Приберіть часник зі сковорідки та всипте до неї сухарики. Обсмажуйте до золотистої скоринки, викладіть на паперову серветку, щоб позбутися зайвої олії. 
  4. Відварюйте куряче філе без солі протягом 20 хв., а потім наріжте тонкими скибками. Скибки натріть сіллю та обсмажуйте протягом 5 хвилин на середньому вогні на тій самій сковорідці, на якій обсмажувалися сухарики. Помідор наріжте невеликими шматочками. 
  5. Сир твердий «Російський класичний» ТМ «Шостка» натріть на середній терці. 
  6. Викладіть всі інгредієнти в одну посудину, легенько потрусіть, щоб вони рівномірно перемішались. 
Рекомендуємо подавати майонез для заправки окремо, щоб кожен міг додати його до страви за власним смаком.
Такий салат з курки — приклад того, як, не докладаючи особливих зусиль, можна створити справжній кулінарний шедевр. Адже смачні салати стають ще кращими разом із «Шостка»!

Смачного!


Коментарі